Healing

Alles wat leeft bestaat uit energie en wordt omringd door een energieveld. Energie is de basis van het leven. Het energiesysteem van een mens bestaat onder andere uit een aura (energieveld), chakra’s (energiecentra) en meridianen (energiebanen), welke ons voorzien van levensenergie.

 

Omdat het energiesysteem voor het blote oog meestal niet zichtbaar is, zijn we ons er vaak niet van bewust dat door ‘nare’ gebeurtenissen eerder in ons leven een verstoring of blokkade kan zijn ontstaan in het energiesysteem en dus in ons leven.

Denk hierbij aan onder andere onverwerkte emoties, verlies, trauma’s en stress.

 

Een healing ofwel energetische healing is erop gericht deze verstoringen of blokkades op alle lagen van jouw energieveld in beweging te zetten en te helen, zodat jouw levensenergie weer vrij kan stromen. Er zal stap voor stap verbetering ontstaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zodat je vanuit je kracht jezelf kunt zijn onder alle omstandigheden. Leven vanuit wie je werkelijk bent.

 

Een healing kan worden ingezet bij emotionele-, en fysieke klachten, een tekort aan energie, een onrustig gevoel en stress.

 

Tijdens een healing lig je aangekleed op de massagetafel. Ik plaats mijn handen op verschillende plekken van het lichaam. Ik begin bij de voeten en ik werk omhoog, via de gewrichten, organen, de chakra’s naar het hoofd. Afhankelijk van de klacht of wat er tijdens een healing naar boven komt, worden verschillende healing technieken toegepast gericht op het schoonmaken, opladen, balanceren en het herstellen van verstoringen in het energieveld. Als healer fungeer ik hierbij als kanaal voor energie en bewustzijn. 

 

Het effect van een healing is niet altijd meteen waarneembaar; vaak ontstaat er na de behandeling een diepe staat van ontspanning. Helen is altijd een proces en het kan zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn om permanente verbeteringen te bewerkstelligen, zoals in elke therapie.