Ervaringen

Ik heb op meerdere manieren ervaring met het werken met Jacqueline. Als cliënt als ze masseert en als medewerker in een multi disciplinair team. Ik ben in beide situaties onder de indruk van haar professionaliteit, haar zachte weten en voelen en hoe zij dat weet toe te passen in de aanraking. Ik gun het iedereen om met Jacqueline te kunnen werken.

Yvette - psycholoog

 

Door de behandelingen van Jacqueline ben ik letterlijk en figuurlijk op adem gekomen! Niet alleen de massages en ademhalingstechnieken hebben geholpen dat ik nu lekkerder in mijn vel zit. Jacqueline laat mij reflecteren op mijn eigen handelen op vooral werkgebied, en deze hebben mij inzicht gegeven in hoe en hoe lang en intensief ik met mijn werk bezig ben. Ik heb hierdoor relatief eenvoudig bepaalde keuzes gemaakt om een betere werk-privébalans te creëren voor mezelf.

                                                                                            Annemarie

 

Op dit moment ben ik drie keer bij Jacqueline geweest en ik heb alle drie de keren als zeer prettig ervaren. Jacqueline weet gemakkelijk een fijne en oprechte setting te creeren. Als ik er aan denk dan valt het mij vooral op dat het heel erg voelt als samen. Samen kijken naar de situatie, samen wegwijs worden voor wat betreft spanningen in je lichaam. Of dit nu pratend is op de stoel of liggend op de massagebank. Aan het einde ben ik steeds naar huis gegaan met een goed gevoel en vertrouwen om de door Jacqueline aangereikte handvatten te gaan gebruiken.

                                                                                     Anneclaire Broersen

 

“Als Integratief Hypnotherapeut begeleid ik mensen die ingrijpende levensgebeurtenissen hebben meegemaakt. Toen ik zelf door een moeilijke fase in mijn leven heen ging, had ik voornamelijk klachten in de fysieke dimensie, waar ik echter mentaal ook veel last van had. Jacqueline heeft mij in een 5-tal sessies enorm geholpen. Fysiek heb ik veel minder pijn, ik ben rustiger in mijn binnenwereld, kan helderder naar de wereld en de mensen om mij heen kijken en kan de onvermijdelijke tegenslagen in mijn leven beter handelen. Het was een feest om te ontdekken dat twee professionals, ieder in hun eigen expertise, elkaar kunnen versterken en kunnen helpen. Indien ik iemand in professionele zin zie met fysieke klachten die buiten mijn expertisegebied vallen, dan verwijs ik graag door naar deze collega.”

                                                                                        Loes Kaijen

 

Voor een behandeling/massage vind ik het altijd heel belangrijk hoe iemands handen voelen. En dat was van het begin af aan helemaal goed. De juiste ‘touch’ dus en bovendien een goede sfeer en prettige ruimte

Pieter - Homeopaat

 

Jacqueline heeft mij in 1e instantie behandeld voor rugpijn waardoor ik nauwelijks kon lopen. Ze neemt ruim de tijd voor en na een behandeling om alle fysieke en eventuele mentale spanning te bespreken en te begrijpen. Ze voelt met haar massagetechniek waar blokkades zitten, behandelt die stap voor stap zodat spieren en zenuwbanen weer gaan ontspannen. Een absolute aanbeveling om je door Jacqueline in haar serene omgeving te laten behandelen.

Anna