Ervaringen

 

Ik heb op meerdere manieren ervaring met het werken met Jacqueline. Als cliënt als ze masseert en als medewerker in een multi disciplinair team. Ik ben in beide situaties onder de indruk van haar professionaliteit, haar zachte weten en voelen en hoe zij dat weet toe te passen in de aanraking. Ik gun het iedereen om met Jacqueline te kunnen werken.

Yvette - psycholoog

 

Op dit moment ben ik drie keer bij Jacqueline geweest en ik heb alle drie de keren als zeer prettig ervaren. Jacqueline weet gemakkelijk een fijne en oprechte setting te creeren. Als ik er aan denk dan valt het mij vooral op dat het heel erg voelt als samen. Samen kijken naar de situatie, samen wegwijs worden voor wat betreft spanningen in je lichaam. Of dit nu pratend is op de stoel of liggend op de massagebank. Aan het einde ben ik steeds naar huis gegaan met een goed gevoel en vertrouwen om de door Jacqueline aangereikte handvatten te gaan gebruiken.

Anneclaire

 

Voor een behandeling/massage vind ik het altijd heel belangrijk hoe iemands handen voelen. En dat was van het begin af aan helemaal goed. De juiste ‘touch’ dus en bovendien een goede sfeer en prettige ruimte.

Pieter - homeopaat

 

Jacqueline heeft mij in 1e instantie behandeld voor rugpijn waardoor ik nauwelijks kon lopen. Ze neemt ruim de tijd voor en na een behandeling om alle fysieke en eventuele mentale spanning te bespreken en te begrijpen. Ze voelt met haar massagetechniek waar blokkades zitten, behandelt die stap voor stap zodat spieren en zenuwbanen weer gaan ontspannen. Een absolute aanbeveling om je door Jacqueline in haar serene omgeving te laten behandelen.

Anna